Stap 1

Druk eerst op “File” (bestand in het Nederlands):

Daarna komt het volgende scherm:

Stap 2

Als de optie beschikbaar is druk dan op “Slow and Disabled COM Add-ins” (nummer 1)

Druk daarna op de knop “Always enable this add-in”:

De Aangetekend Mailen knop moet nu terug zijn.

Stap 3

Als knop 1 niet beschikbaar is druk dan op knop 2 “Options” (weergegeven in stap 1)

Druk daarna op de knop Add-ins (invoegtoepassingen in het Nederlands):

Stap 4

Druk hier op “Go” (start in het Nederlands):

Stap 5

Vink in het volgende scherm de optie “Aangetekend Mailen” aan:

Als het goed is, is de knop nu terug. Mocht dit nog steeds niet het geval zijn ga dan verder met stap 6.

Stap 6

Herhaal nu eerst de stappen 1 en 3 en druk dan op de knop “COM Add-ins”:

Stap 7

Klik hier op “Addin: AangetekendMailen…” en dan op Enable:

Herhaal nu nogmaals stappen 1,3,4 en 5 en de plug-in werkt nu weer naar behoren.