Van kast naar cloud. Van mens naar machine. En van post naar mail. De wereld om u heen digitaliseert. Om bij de tijd te blijven, moet uw organisatie meebewegen. Wij helpen u bij deze innovatieslag. Met Aangetekend Mailen kunt u belangrijke documenten digitaal versturen. Efficiënt, veilig en rechtsgeldig.


Efficiënt

Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen, met Aangetekend Mailen is het verleden tijd: u verstuurt belangrijke documenten met een druk op de knop. Het is zelfs mogelijk om de dienst in bestaande processen te integreren, zoals de automatische verzending van facturen, aktes of polissen. Een efficiencyslag waarmee u direct kosten bespaart.


Veilig

Het veilig versturen van belangrijke documenten is een grote verantwoordelijkheid, zeker nu datalekken steeds strenger worden bestraft. Dat we deze verantwoordelijkheid serieus nemen, blijkt uit ons ISO27001-certificaat. Daarnaast wordt al onze data in Nederland opgeslagen en ondergaan we meerdere keer per jaar een pentest.

Rechtsgeldig

Onze aangetekende mails bieden juridische zekerheid conform EU-verordening eIDAS. Als onafhankelijke derde leggen we vast wie wat op welk moment met wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door ontvangst en acceptatie te registeren, kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.


Met Aangetekend Mailen kunnen documenten ‘veilig en zeker’ worden verzonden. Waarom zou je er dan nog voor kiezen om deze fysiek te versturen? Hierdoor is het mogelijk om het huidige reguliere postproces te doen vervangen via deze unieke digitale wijze. Dit levert naast de zekerheid een direct aantal voor delen op welke u hier kunt vinden. Tevens is het mogelijk om met de optie Digitale Handtekening de ontvanger eenvoudig een handtekening te laten zetten. De dienst kan eenvoudig en optimaal worden geïntegreerd binnen organisatie specifieke systemen wat zowel het versturen als het bijhouden van de terugkoppelingen zeer eenvoudig in gebruik maakt.