Hoe werkt de aankondiging? - Knowledgebase / Veelgestelde vragen - Aangetekend Mailen Helpdesk

Hoe werkt de aankondiging?

Authors list

De aankondiging van Aangetekend Mailen laat zien van wie je een Aangetekende Mail hebt ontvangen. Je kan de Aangetekende Mail accepteren, hierna zal je het bericht ontvangen in je mailbox. Het is daarnaast ook mogelijk om de Aangetekende Mail te weigeren.

Vraag Aangetekende Mail op

Als je de mail wilt ontvangen en klikt op 'Vraag Aangetekende Mail op', dan zal de originele mail worden vrijgegeven en beveiligd worden afgeleverd in je eigen vertrouwde mailbox. Je ontvangt dus snel na het aanklikken van deze knop nog een mail, ditmaal direct afkomstig van de afzender. Het is daarmee ook mogelijk om direct naar de afzender een mail/reply terug te sturen.

In de aankondiging zie je ook wat het onderwerp van deze mail is en of er eventueel bijlagen meegestuurd worden. Zo kun je vaak al voor het accepteren herkennen waar het bericht over gaat.

Ook is het mogelijk om een pdf van de e-mailinhoud op te vragen of de gehele email te downloaden als eml bestand.

Helpful Unhelpful