Grote bestanden delen
  • 1 Minute to read
  • Dark
    Light
  • PDF

Grote bestanden delen

• Dark
    Light
  • PDF

Grote Bestanden Delen

Dit product kan op dit moment alleen worden afgenomen bij contracten met een eigen server/dashboard. Om Grote Bestanden Delen te gebruiken dienen de specifieke e-mailadressen in het dashboard toegevoegd te worden onder de tab Autorisatie.

Als de betreffende e-mailadressen zijn toegevoegd in het dashboard kan via de instellingen van de plug-in het product worden geactiveerd. Dit doe je door op het pijltje rechtsonder in de plug-in aan te klikken en vervolgens de optie “Standaard upload zichtbaar” op Ja te zetten. Kies daarna voor "Ok".

Zodra je op de knop Aangetekend Mailen klikt is er een optie bijgekomen: Upload grote bestanden.

Bij de eerste keer klikken op de knop “Upload grote bestanden” zal gecontroleerd worden of je e-mailadres hiervoor is geautoriseerd. Onderstaande melding verschijnt. Kies hier voor "Ok".

Als de verificatie goed is gegaan verschijnt ondertaande melding en is de dienst klaar voor gebruik.

Er zijn verschillende manieren om een groot bestand te uploaden:

• Doormidel van de reguliere manier door een bestand toe te voegen.
  • Door de bestanden te slepen naar het e-mailvenster.
  • Door de knop "Upload grote bestanden" te gebruiken.

Als er voor de knop "Upload grote bestanden" wordt gekozen verschijnt het volgende scherm. Daar kies je voor "Upload".

Vervolgens kies je het bestand dat je wilt uploaden en wacht tot alle bestanden volledig zijn geupload. Daarna kan je kiezen voor "Sluiten".

In de plug-in zie je nu dat er een groot bestand geupload is naar onze beveiligde server.

Als je vervolgens op versturen klikt zal de Aangetekende Mail met de bestanden worden verzonden.

Zodra de ontvanger de Aangetekende Mail heeft opgevraagd krijgt de ontvanger de originele e-mail met de grote bestanden. Dit ziet er als volgt uit.

Als er op de link wordt geklikt wordt het bestand gedownload vanaf onze beveiligde server in de webbrowser van de ontvanger.