Hoe verstuur je 1 aangetekende mail
  • 3 Minutes à lire
  • Sombre
    Lumière
  • PDF

Hoe verstuur je 1 aangetekende mail

• Sombre
    Lumière
  • PDF

The content is currently unavailable in French. You are viewing the default English version.
Article Summary

Ga naar de website www.aangetekendmailen.nl en klik op de knop “Verstuur direct” of klik op deze link: https://zend.aangetekendmailen.nl

Hier kom je in de beginpagina om jouw aangetekende e-mail te versturen. Vul hier je e-mail adres in en klik op “Verstuur je aangetekende mail” om door te gaan naar de volgende pagina.

Aangetekende mail opstellen

In dit scherm stel je jouw aangetekende mail op.
Voor het veilig versturen van een aangetekende mail wordt je identiteit gecontroleerd met iDIN. Voor akkoord dien je dit aan te vinken onder “Stel je mail op”.

Vervolgens zijn er verschillende velden die ingevuld dienen te worden.

Onderwerp van jouw aangetekende mail:
Vul hier het onderwerp in van jouw aangetekende mail.
E-mail ontvanger:
Vul hier het e-mail adres in van de ontvanger van de aangetekende mail.
Naam ontvanger:
Vul hier de naam in van de ontvanger van de aangetekende mail.
Bericht:
Typ hier je bericht voor de ontvanger van de aangetekende mail.
Bijlage (optioneel):
Als je een bijlage(s) wil toevoegen kan dat door op de knop te drukken vóór “Voeg bestanden toe”. Hier kan je tot maximaal 10MB aan bijlage(s) toevoegen aan de aangetekende mail.
Als er een vinkje staat voor het bestand betekent dit dat de bijlage succesvol is toegevoegd aan de aangetekende mail.
Mocht je de bijlage willen verwijderen kan dit door op de rode prullenbak rechts van de bijlage de klikken.

Om verder gaan en je aangetekende mail te controleren klik je op “Volgende stap”.

Controleer je aangetekende mail

Op deze pagina heb je de mogelijkheid je aangetekende mail te controleren. Indien je wijzigingen wil uitvoeren voor jouw aangetekende mail klik je onderaan op de knop “Bovenstaand wijzigen”.
Als je op deze knop heb geklikt ga je weer terug naar het vorige scherm om je aangetekende mail aan te passen.

Is je aangetekende mail gecontroleerd en wil je deze versturen klik je op de knop “Volgende stap”.
Online betalen €5,45:
Door middel van IDEAL kan de betaling worden voldaan voor de aangetekende e-mail. Vink hier aan om akkoord te gaan met betaling via IDEAL, onze Algemene Voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Klik op “Volgende stap” om door te gaan naar de betaling.

Online betalen via uw eigen bank

Kies hier in het dropdown menu je eigen bank. Hierna word je doorgeleid naar de IDEAL pagina van je bank. Volg hier de stappen van je bank om de betaling te voltooien. De kwitantie van de betaling zal worden verzonden naar je eigen e-mailadres.

Vervolgens kom je op de pagina om met iDIN je identiteit te controleren.

Doe de identiteit check met iDIN

Met iDIN controleren wij je identiteit met je persoonsgegevens van jouw bank.
Kies in het dropdown menu je eigen bank.

Klik vervolgens op “Volgende stap” om verder te gaan met het controleren van je identiteit.
Je komt nu op de iDIN pagina van jouw bank. Volg hier de stappen van je bank om de controle van je identiteit te voltooien.
Als je identiteit succesvol is gecontroleerd word je teruggeleid naar onze website en zul je zien dat je aangetekende mail is verzonden.

Aangetekende mail is verzonden

Er is nu een aankondiging gestuurd naar de ontvanger van jouw aangetekende mail. Een kopie van de aangetekende e-mail wordt ook naar je eigen e-mail adres verzonden. In het onderwerp staat “Kopie”.

De ontvanger heeft de mogelijkheid de aangetekende e-mail te accepteren of te weigeren. Zodra de ontvanger heeft gekozen voor accepteren zal de aangetekende mail bij de ontvanger worden afgeleverd.

Via statusmails zal je op de hoogte gehouden worden van de acceptatie of weigering van jouw aangetekende mail. Zodra de ontvanger jouw aangetekende mail heeft geaccepteerd/opgevraagd en ontvangen krijg je hiervan ook een statusmail.

Wil je nog een aangetekende e-mail versturen dan kan je bovenstaande stappen nogmaals doorlopen. Hebben wij je enthousiast gemaakt met ons product en wil je er graag regelmatig gebruik van maken? Kijk dan op onze tarieven pagina voor meer informatie of neem contact op met ons via +31 (0)346 581 731 of via info@aangetekendmailen.nl.